Okrasna figura ptič

37,82

Okrasna figura iz friberglassa,  ima večjo odprtino za zasaditev rastlin. Vključena je tudi solarna lučka, ki je nameščena med ptiča. Fiberglass material je odporen na poškodbe in korozijo zato je primeren za zunanje prostore. Vrtne figure so odporne na vremenske vplive. Vrt je kraj, ki daje veliko polje za našo domišljijo. Njegov prostor si uredimo v celoti po lastnem okusu in željah. Seveda je rastlinsko kraljestvo, včasih pa je vredno uvesti dodatne dekorativne elemente, kot so vrtne skulpture , ki bodo poudarili njegov značaj in popestrili rastlinske kompozicije.

Ni na zalogi

Okrasna figura ptič iz friberglassa,  ima večjo odprtino za zasaditev rastlin. Vključena je tudi solarna lučka, ki je nameščena med ptiča. Fiberglass material je odporen na poškodbe in korozijo zato je primeren za zunanje prostore. Vrtne figure so odporne na vremenske vplive. Vrt je kraj, ki daje veliko polje za našo domišljijo. Njegov prostor si uredimo v celoti po lastnem okusu in željah. Seveda je rastlinsko kraljestvo, včasih pa je vredno uvesti dodatne dekorativne elemente, kot so vrtne skulpture , ki bodo poudarili njegov značaj in popestrili rastlinske kompozicije.

Ne predvidevajte takoj, da morajo biti vrtne skulpture velike, dodelane in izjemno drage. Zanimivo oblikovani kamni, originalne korenine ali posušene veje so zelo zaželene podrobnosti pri urejanju vrta. Poleg tega se bodo takšni naravni okraski popolnoma ujemali z okoliško naravo. Vrtnih skulptur ali drugih okraskov ni treba nujno postaviti na tla, lahko jih postavite tudi v ograjo (kot bareljef), namestite na kamen ali steno ali celo obesite na drevo. Na internetu lahko najdete tudi zanimive, stare predmete, ki se jih lastniki želijo znebiti. Včasih je dovolj le malo prenove, da postanejo lepa dekoracija. Preden pa se odločimo za nakup takšne figurice, razmislimo, kam jo želimo postaviti in v kakšnem slogu naj bo, da ne bi motili obstoječe harmonije vrta.

Teža 2 kg
Dimenzije 28 × 27 × 34 cm