Okrasni lonec

36,60

Zunanji okrasni lonec izdelan iz fiberglass materiala, ki je eden izmed najprimernejših materialov za zunanje okrasne lonce. Lonci so odporni na različne vremenske pogoje, brez težav pa ga prestavite tudi v notranjost, saj so lonci v primerjavi z keramičnimi lahki. Poleg rastlin lahko v  lonce posadite tudi marsikaj drugega. Z malo domišljije in občutka za estetiko lahko z okrasnimi lonci in preprostimi rastlinicami v njih popestrite okolico svojega doma. V lep zunanji okrasni lonec lahko ob vhod hiše, na teraso oziroma tja, kamor vam srce poželi, posadite od iglavcev do lepo cvetočih poletnih rastlin. Pri izbiri teže okrasnega lonca je dobro upoštevati tudi, da težji kot je lonec, večja je njegova stabilnost.

 

Zunanji okrasni lonec izdelan iz fiberglass materiala, ki je eden izmed najprimernejših materialov za zunanje okrasne lonce. Lonci so odporni na različne vremenske pogoje. Brez težav pa ga prestavite tudi v notranjost, saj so lonci v primerjavi z keramičnimi lahki. Poleg rastlin lahko v  lonce posadite tudi marsikaj drugega. Z malo domišljije in občutka za estetiko lahko z okrasnimi lonci in preprostimi rastlinicami v njih popestrite okolico svojega doma. V lep zunanji okrasni lonec lahko ob vhod hiše, na teraso oziroma tja, kamor vam srce poželi, posadite od iglavcev do lepo cvetočih poletnih rastlin. Pri izbiri teže okrasnega lonca je dobro upoštevati tudi, da težji kot je lonec, večja je njegova stabilnost.

Prvi korak do popestritve doma z okrasnimi lonci je, da izberete rastlino, ki bo krasila vaš dom. Ob tem morate biti pozorni na njene lastnosti, saj koreninski sistem nekaterih rastlin ni primeren za sajenje v lonec – nekatere korenine namreč potrebujejo veliko prostora.

Teža 5 kg
Dimenzije 49 × 23 × 51 cm