Izdelki

Rotacijski trosilnik gnojil

75,64

Rotacijski trosilnik gnojil EasyGreen je primeren za manjše zelenice do 200 m2. Ima nastavitev količine izmeta gnojila.

Ni na zalogi

Rotacijski trosilnik gnojil EasyGreen je primeren za manjše zelenice do 200 m2. Ima nastavitev količine izmeta gnojila. Krožnik za izmet gnojila je gnan preko osi koles, zalogovnik drži 10 kilogramov gnojila. Širina trosenja je 122 – 340 centimetrov, kar omogoča hitro in efektivno gnojenje. Trosilnik je mogoče enostavno očistiti z vodo. Trosilni disk raztrosi vsebino vozička popolnoma enakomerno.

Enostavno polnjenje
  • Funkcija odpiranje/zapiranje na ročaju omogoča natančno odmerjanje trosenega materiala.
  • Na ročaju lahko celo nastavite doziranje količine, brez napenjanja ali upogibanja.
Trosenje tudi po robovih.
  • Pokrivna plošča na disku za trosenje omogoča natančno razprševanje trosilnega materiala, ne da bi bilo pri tem delovanje trosilnika moteno.
  • Prav tako omogoča da trosimo tik ob robovih.
  • Stabilen in odporen na vremenske vplive.
  • Trosilnik je izdelan iz korozijsko odpornega materiala, odpornega proti vremenskim vplivom in ga je mogoče zlahka očistiti z vodo.
Primeren za vse terene.
  • Velika profilna kolesa zagotavljajo dober oprijem in optimalno oprijemanje na kateri koli površini.

Rotacijski trosilnik gnojil za raznos mineralnega gnojila vrtni trosilnik je idealen za prevažanje gnojil in peska na druge površine. Trosilnik za gnojilo je prirejen za hitrost vožnje 5 km/uro, kar ustreza hitri hoji. Sprememba hitrosti in vlažno gnojilo vpliva na količino izmeta gnojila. Trosilec za raznos mineralnega gnojila vrtni trosilnik je idealen za prevažanje gnojil in peska na druge površine. Trosilnik za gnojilo je prirejen za hitrost vožnje 5 km/uro, kar ustreza hitri hoji. Sprememba hitrosti in vlažno gnojilo vpliva na količino izmeta gnojila.

 

Teža 10 kg

Morda vam bo prav tako všeč…