Samokolnica

40,26

Okrasna figura v obliki samokolnice, ki je izdelana iz naravnih materialov. Samokolnica ima prostor, ki je obdan s folijo kamor lahko posadiš rastline. Vrt je kraj, ki daje veliko polje za našo domišljijo. Njegov prostor si uredimo v celoti po lastnem okusu in željah. Seveda je rastlinsko kraljestvo, včasih pa je vredno uvesti dodatne dekorativne elemente, kot so vrtne skulpture , ki bodo poudarili njegov značaj in popestrili rastlinske kompozicije.

Ni na zalogi

Šifra: 354852 Kategorija: Oznake: , , ,

Samokolnica, ki je izdelana iz naravnih materialov-lesa. Samokolnica ima prostor, ki je obdan s folijo kamor lahko posadiš rastline. Vrt je kraj, ki daje veliko polje za našo domišljijo. Njegov prostor si uredimo v celoti po lastnem okusu in željah. Seveda je rastlinsko kraljestvo, včasih pa je vredno uvesti dodatne dekorativne elemente, kot so vrtne skulpture , ki bodo poudarili njegov značaj in popestrili rastlinske kompozicije.

Ne predvidevajte takoj, da morajo biti vrtne skulpture velike, dodelane in izjemno drage. Zanimivo oblikovani kamni, originalne korenine ali posušene veje so zelo zaželene podrobnosti pri urejanju vrta. Poleg tega se bodo takšni naravni okraski popolnoma ujemali z okoliško naravo. Vrtnih skulptur ali drugih okraskov ni treba nujno postaviti na tla, lahko jih postavite tudi v ograjo (kot bareljef), namestite na kamen ali steno ali celo obesite na drevo. Na internetu lahko najdete tudi zanimive, stare predmete, ki se jih lastniki želijo znebiti. Včasih je dovolj le malo prenove, da postanejo lepa dekoracija. Preden pa se odločimo za nakup takšne figurice, razmislimo, kam jo želimo postaviti in v kakšnem slogu naj bo, da ne bi motili obstoječe harmonije vrta. okrasna figura. Zanimivo oblikovani kamni, originalne korenine ali posušene veje so zelo zaželene podrobnosti pri urejanju vrta.

Teža 1 kg
Dimenzije 63 × 20 × 26 cm

Morda vam bo prav tako všeč…