Izdelki

SPORTMASTER CRF MINI-SPRING STARTER

95,00

SPORTMASTER CRF MINI SPRING STARTER je gnojilo z dolgotrajnim delovanjem. Primeren je za prvo gnojenje zelenice v sezoni, saj poskrbi za zdravo in uravnoteženo rast na začetku sezone. Gnojilo vsebuje kombinacijo tehnologij , ki omogoča nadzorovano sproščanje gnojila, daje takojšen učinek rasti in intenziven razvoj barve. SPORTMASTER CRF MINI SPRING STARTER  zagotavlja enakomerno rast do 3 mesece.  Zasnovan je za uporabo na košnji zelenice nad 6 mm, zato je idealen za uporabo na poteh, športnih igriščih, športnih zelenicah,..

SPORTMASTER CRF MINI-SPRING STARTER je gnojilo z dolgotrajnim delovanjem. Primeren je za prvo gnojenje zelenice v sezoni, saj poskrbi za zdravo in uravnoteženo rast na začetku sezone. Gnojilo vsebuje kombinacijo tehnologij , ki omogoča nadzorovano sproščanje gnojila, daje takojšen učinek rasti in intenziven razvoj barve. SPORTMASTER CRF MINI SPRING STARTER  zagotavlja enakomerno rast do 3 mesece.  Zasnovan je za uporabo na košnji zelenice nad 6 mm, zato je idealen za uporabo na poteh, športnih igriščih, športnih zelenicah,..

CRF tehnologija vsebuje polihalit, ki je naravni mineralni vir kalija, kalcija in magnezija, zato gnojilo izboljšuje barvo, kakovost, krepkost in stopnjo rasti. Vsebuje tudi posebno tehnologijo za hitro sproščanje gnojil ob nižjih temperaturah. Uporabimo ga na suhih zelenicah, izogibamo se gnojenju v mrzlih in sušnih razmerah.  Po nanos zelenico zalijemo, kar daje hitrejši začetni učinek.  SPORTMASTER CRF MINI-SPRING STARTER ima 25 kg pakiranje, kar zadostuje za 700 – 1250 m². Doziramo ga 28 g/m², gnojilo pa se sprošča do 3 mesece (http://icl-sf.com). 

Podjetje kot del skupine ICL, želi približati tehnološko najnaprednejša specializirana gnojila in programe gnojenja, semena za travo, izdelke za zaščito rastlin in zelenice, ki bi izpolnile vse zahteve modernega vzdrževanja površin. Z vodilnimi znamkami gnojil na tržišču. Z vodilnimi znamkami gnojil na tržišču.

20 + 5 + 10

).

Teža 25 kg

Morda vam bo prav tako všeč…