Dostava

Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen v vrtnarskem centru Golob, Cesta XIV. divizije 108, 2000 Maribor.

Dostava na dom

Dostava pošiljke se lahko podaljša za obdobje do 5 mesecev zaradi rastline z golo korenino, ki se praviloma lahko dobavlja le zgodaj pomladi in pozno jeseni. Prav tako se lahko rok dobave podaljša v zimskem ali poletnem času zaradi vremenskih razmer, ki niso idealne za rastline ali druge prodajne artikle.

Dostava na dom poteka pod našim nadzorom, saj dostavljamo sami, da imamo boljši nadzor nad rastlinami. Ob dostavi še lahko boljše svetujemo. Prav tako pa je potek vračila enostavnejši. Dostavljamo samo po Sloveniji.

V primeru, da se naknadno ugotovi, da bi bila dejanska cena prevoza previsoka, lahko naročilo storniramo.

Ker dostavo vršimo sami, se bo dostavljalo enkrat v mesecu od ponedeljka do petka.

Ponedeljek – obalno – kraška, primorsko – notranja, goriška regija
Torek – gorenjska, osrednje slovenska, jugo vzhodna regija
Sreda – zasavska, savinjska, posavska regija
Četrtek – koroška, pomurska regija
Petek – podravska regija

Dobavni rok

Dobavni rok se lahko podaljša za toliko časa, kolikor je bilo potrebno, da je kupec prodajalcu predložil vse podatke, potrebne za dostavo. Vrtnarski center Golob ne odgovarjamo za zakasnitev, spremembo, prepoved odpreme, dobave in dobavnih pogojev, ki so posledica zavezujočih pravnih aktov (npr. uvozno-izvozne omejitve, embargo idr.) in drugih nepričakovanih ovir, npr. višja sila. V takem primeru bomo stopili v stik s kupcem in sporazumno poiskali rešitev. Vrtnarski center Golob ne prevzema odgovornosti in tudi ne krši pogodbe z zamujeno dostavo naročila ali z nezmožnostjo dostave naročila zaradi vzrokov, ki niso v njegovih rokah.

Dobavni rok se lahko podaljša za obdobje do 5 mesecev iz zgoraj navedenih razlogov te točke.