Dostava

Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen v vrtnarskem centru Golob, Cesta XIV. divizije 108, 2000 Maribor.
DPD dostava pošiljk do 30kg
Pošiljke nad 30kg in rastline dostavljamo sami po dogovoru.

Dostava na dom

Dostava pošiljke se lahko podaljša za obdobje do 5 mesecev zaradi rastline z golo korenino, ki se praviloma lahko dobavlja le zgodaj pomladi in pozno jeseni. Prav tako se lahko rok dobave podaljša v zimskem ali poletnem času zaradi vremenskih razmer, ki niso idealne za rastline ali druge prodajne artikle.

Za pošiljke do 30 kg za nas dostavlja podjetje DPD.

Dostava rastlin in pošiljke nad 30kg poteka pod našim nadzorom, dostavljamo sami, da imamo boljši nadzor nad rastlinami in težjimi pošiljkami. Ob dostavi še lahko boljše svetujemo. Prav tako pa je potek vračila enostavnejši. Dostava po dogovoru. Dostavljamo samo po Sloveniji.

V primeru, da se naknadno ugotovi, da bi bila dejanska cena prevoza previsoka, lahko naročilo storniramo.

Dobavni rok

Dobavni rok se lahko podaljša za toliko časa, kolikor je bilo potrebno, da je kupec prodajalcu predložil vse podatke, potrebne za dostavo. Vrtnarski center Golob ne odgovarjamo za zakasnitev, spremembo, prepoved odpreme, dobave in dobavnih pogojev, ki so posledica zavezujočih pravnih aktov (npr. uvozno-izvozne omejitve, embargo idr.) in drugih nepričakovanih ovir, npr. višja sila. V takem primeru bomo stopili v stik s kupcem in sporazumno poiskali rešitev. Vrtnarski center Golob ne prevzema odgovornosti in tudi ne krši pogodbe z zamujeno dostavo naročila ali z nezmožnostjo dostave naročila zaradi vzrokov, ki niso v njegovih rokah.

Dobavni rok se lahko podaljša za obdobje do 5 mesecev iz zgoraj navedenih razlogov te točke.