Izdelki

Okrasni cvetlični lonček

6,43

Okrasni cvetlični lonček je keramični izdelek z motivi različnih živali.  Okrasni lončki so na voljo v različnih poslikavah (sova in lisica) . Kombinacija različnih cvetličnih lončkov bo popestrila vsak otroški prostor. Na okenskih policah lahko z njimi ustvarite pravo pašo za oči.

sova lisica
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznake: , ,

Okrasni cvetlični lonček je keramični izdelek z motivi različnih živali.  Okrasni cvetlični lonček je na voljo v različnih poslikavah (sova in lisica) . Kombinacija različnih cvetličnih lončkov bo popestrila vsak otroški prostor. Na okenskih policah lahko z njimi ustvarite pravo pašo za oči.

Z malo domišljije in občutka za estetiko lahko z okrasnimi lonci in preprostimi rastlinami v njih popestrite notranjost in zunanjost svojega doma.

Vsak notranji ali zunanji prostor lahko poživiš z okrasnimi lonci. Dom lahko s pravim okrasnim loncem osvežiš, ga poživiš in mu dodaš naravno dišavo. Balkonu dodaj kanček barve ali pa z vrtnimi lonci okrasi teraso. Kaj pa, če na okensko polico nanizaš sočnice? Dodajanje cvetlic ni nikoli slaba ideja. Svojo najbolj cenjeno rastlino postavi na piedestal z našimi elegantnimi cvetličnimi in okrasnimi lonci.

Kako saditi v lončke ali okrasne lonce?

Preden rastlino posadiš, jo je treba najprej pripraviti. Odstrani plastični lonec z dna rastline tako, da ga povlečeš ali razrežeš. Nato nežno razrahljaj korenine, da se bodo v svojem novem domu lažje razrasle.

Potem pripravi prst in lonček ali okrasni lonec. Če imaš velik okrasni lonec, okoli odprtine za odtekanje vode položi nekaj kamnov ali koščkov glinene posode. Tako preprečiš, da bi prst padala skozi odprtino. Na dno okrasnega lonca nasuj plast prsti in dodaj še nekaj komposta, tako da bo zemlja res hranilna.

Zdaj pa je čas, da rastlino posadiš. Rastlino vstavi v lonec in okoli nje nasuj prst. Pazi, da do vrha lonca ostane približno 2,5 cm. Ko rastlino posadiš, jo takoj zalij. Tako se znebiš morebitnih zračnih žepkov v prsti. Po potrebi lahko po vrhu dodaš še nekaj komposta.

Dimenzije Ni na voljo
živali

sova, lisica

Morda vam bo prav tako všeč…