Izdelki

Okrasni cvetlični lonček Era

5,827,42

Okrasni cvetlični lonček Era je izdelan iz trpežnega materiala. Zaradi svoje elegantne oblike in bele barve se lonec poda v vsak interier. Pikčast reliefni vzorec naredi lonček edinstven, kljub nevtralni barvi. Poleg tega je lonec zelo elastičen zaradi uporabe močne keramike. Skratka lonec, ki ga lahko uporablja vsak in ki bo dolgo zdržal!

S L
Počisti

Okrasni cvetlični lonček Era je izdelan iz trpežnega materiala. Zaradi svoje elegantne oblike in bele barve se lonec poda v vsak interier. Pikčast reliefni vzorec naredi lonček edinstven, kljub nevtralni barvi. Okrasni cvetlični lonček Era je poleg tega zelo elastičen zaradi uporabe močne keramike. Skratka lonec, ki ga lahko uporablja vsak in ki bo dolgo zdržal!

Z malo domišljije in občutka za estetiko lahko z okrasnimi lonci in preprostimi rastlinami v njih popestrite notranjost in zunanjost svojega doma.

Vsak notranji ali zunanji prostor lahko poživiš z okrasnimi lonci. Dom lahko s pravim okrasnim loncem osvežiš, ga poživiš in mu dodaš naravno dišavo. Balkonu dodaj kanček barve ali pa z vrtnimi lonci okrasi teraso. Kaj pa, če na okensko polico nanizaš sočnice? Dodajanje cvetlic ni nikoli slaba ideja. Svojo najbolj cenjeno rastlino postavi na piedestal z našimi elegantnimi cvetličnimi in okrasnimi lonci.

Kako saditi v lončke ali okrasne lonce?

Preden rastlino posadiš, jo je treba najprej pripraviti. Odstrani plastični lonec z dna rastline tako, da ga povlečeš ali razrežeš. Nato nežno razrahljaj korenine, da se bodo v svojem novem domu lažje razrasle.

Potem pripravi prst in lonček ali okrasni lonec. Če imaš velik okrasni lonec, okoli odprtine za odtekanje vode položi nekaj kamnov ali koščkov glinene posode. Tako preprečiš, da bi prst padala skozi odprtino. Na dno okrasnega lonca nasuj plast prsti in dodaj še nekaj komposta, tako da bo zemlja res hranilna.

Zdaj pa je čas, da rastlino posadiš. Rastlino vstavi v lonec in okoli nje nasuj prst. Pazi, da do vrha lonca ostane približno 2,5 cm. Ko rastlino posadiš, jo takoj zalij. Tako se znebiš morebitnih zračnih žepkov v prsti. Po potrebi lahko po vrhu dodaš še nekaj komposta.

Dimenzije Ni na voljo
Velikost

,

Morda vam bo prav tako všeč…