Izdelki

Okrasni cvetlični lonec Bravo

15,7035,45

Okrasni cvetlični lonec Bravo ni kamnit, to boste ugotovili šele, če ga dvignete. Lonec je izdelan iz lahke plastike in ga je zelo enostavno premikati. Odličen kraj za veliko rastlino ali več majhnih. To lonec za rastline lahko uporabljate v zaprtih prostorih in na prostem. Okrasni cvetlični lonec Bravo je odporen proti zmrzali in UV žarkom za uporabo na prostem, vendar ne pozabite preluknjati dna, da zagotovite boljšo drenažo.

Sivi S Sivi M Sivi L Rjavi S Rjavi M Rjavi L Črni S Črni M Črni L
Počisti

Okrasni cvetlični lonec Bravo ni kamnit, to boste ugotovili šele, če ga dvignete. Lonec je izdelan iz lahke plastike in ga je zelo enostavno premikati. Odličen kraj za veliko rastlino ali več majhnih. To lonec za rastline lahko uporabljate v zaprtih prostorih in na prostem. Okrasni cvetlični lonec Bravo je odporen proti zmrzali in UV žarkom, vendar ne pozabite preluknjati dna, da zagotovite boljšo drenažo.

Z malo domišljije in občutka za estetiko lahko z okrasnimi lonci in preprostimi rastlinami v njih popestrite notranjost in zunanjost svojega doma.

Vsak notranji ali zunanji prostor lahko poživiš z okrasnimi lonci. Dom lahko s pravim okrasnim loncem osvežiš, ga poživiš in mu dodaš naravno dišavo. Balkonu dodaj kanček barve ali pa z vrtnimi lonci okrasi teraso. Kaj pa, če na okensko polico nanizaš sočnice? Dodajanje cvetlic ni nikoli slaba ideja. Svojo najbolj cenjeno rastlino postavi na piedestal z našimi elegantnimi cvetličnimi in okrasnimi lonci.

Kako saditi v lončke ali okrasne lonce?

Preden rastlino posadiš, jo je treba najprej pripraviti. Odstrani plastični lonec z dna rastline tako, da ga povlečeš ali razrežeš. Nato nežno razrahljaj korenine, da se bodo v svojem novem domu lažje razrasle.

Potem pripravi prst in lonček ali okrasni lonec. Če imaš velik okrasni lonec, okoli odprtine za odtekanje vode položi nekaj kamnov ali koščkov glinene posode. Tako preprečiš, da bi prst padala skozi odprtino. Na dno okrasnega lonca nasuj plast prsti in dodaj še nekaj komposta, tako da bo zemlja res hranilna.

Zdaj pa je čas, da rastlino posadiš. Rastlino vstavi v lonec in okoli nje nasuj prst. Pazi, da do vrha lonca ostane približno 2,5 cm. Ko rastlino posadiš, jo takoj zalij. Tako se znebiš morebitnih zračnih žepkov v prsti. Po potrebi lahko po vrhu dodaš še nekaj komposta.

Rastline polepšajo dom, za čiščenje zraka, ki ga dihaš, pa je potrebno veliko, veliko rastlin. Rastline sicer absorbirajo pline in proizvajajo kisik, vendar pa bi za merljiv učinek morali imeti v zaprtem prostoru na tisoče rastlin. T

Dimenzije Ni na voljo
barva velikost

Sivi S, Sivi M, Sivi L, Rjavi S, Rjavi M, Rjavi L, Črni S, Črni M, Črni L

Morda vam bo prav tako všeč…