Okrasni lonec

54,90

Zunanji okrasni lonci izdelani iz kakovostne gline. Glineni lonci brez glazure so dokaj krhki in se radi razbijejo.  Glineni lonci niso odporni na mraz, zato jih je čez zimo bolje umakniti v notranje prostore ali zavetna mesta, da jih zmrzal ne poškoduje ali uniči. Poleg rastlin lahko v  lonce posadite tudi marsikaj drugega. Z malo domišljije in občutka za estetiko lahko z okrasnimi lonci in preprostimi rastlinicami v njih popestrite okolico svojega doma. V lep zunanji okrasni lonec lahko ob vhod hiše, na teraso oziroma tja, kamor vam srce poželi, posadite od iglavcev do lepo cvetočih poletnih rastlin. Pri izbiri teže okrasnega lonca je dobro upoštevati tudi, da težji kot je lonec, večja je njegova stabilnost. Mere lonca so 44 x 39 cm.

 

Šifra: DD54874 Kategorije: , , Oznake: , ,

Zunanji okrasni lonci izdelani iz kakovostne gline. Glineni lonci brez glazure so dokaj krhki in se radi razbijejo.  Glineni lonci niso odporni na mraz, zato jih je čez zimo bolje umakniti v notranje prostore ali zavetna mesta, da jih zmrzal ne poškoduje ali uniči. Poleg rastlin lahko v  lonce posadite tudi marsikaj drugega. Z malo domišljije in občutka za estetiko lahko z okrasnimi lonci in preprostimi rastlinicami v njih popestrite okolico svojega doma. V lep zunanji okrasni lonec lahko ob vhod hiše, na teraso oziroma tja, kamor vam srce poželi, posadite od iglavcev do lepo cvetočih poletnih rastlin. Pri izbiri teže okrasnega lonca je dobro upoštevati tudi, da težji kot je lonec, večja je njegova stabilnost. Mere lonca so 44 x 39 cm.

Prvi korak do popestritve doma z okrasnimi lonci je, da izberete rastlino, ki bo krasila vaš dom. Ob tem morate biti pozorni na njene lastnosti, saj koreninski sistem nekaterih rastlin ni primeren za sajenje v lonec – nekatere korenine namreč potrebujejo veliko prostora.

 

Teža 4 kg
Dimenzije 44 × 39 cm

Morda vam bo prav tako všeč…