Izdelki

Okrogel jašek Rain Bird

11,8125,12

Okrogel jašek Rain Bird je plastični ventilski jašek za enostaven dostop do elektromagnetnih ventilov, ročnih ventilov in ostalih naprav, ki jih potrebujemo pri avtomatiziranih namakalnih sistemih. Jašek močno priporočamo tudi pri vrtnih sistemih.

S L
Počisti

Okrogel jašek Rain Bird je plastični ventilski jašek za enostaven dostop do elektromagnetnih ventilov, ročnih ventilov in ostalih naprav, ki jih potrebujemo pri avtomatiziranih namakalnih sistemih. Okrogel jašek Rain Bird  močno priporočamo tudi pri vrtnih sistemih. Od ojačanih stranskih sten in spodnjih prirobnic do pokrovov, odpornih proti drsenju. Serija PVB Professional je izdelana po strogih standardih, z uporabo kakovostnih materialov in strogo preizkušeno glede vzdržljivosti.

Mnogi sanjajo o čudovitem vrtu in zelenici, kjer se lahko sprostijo in uživajo v zelenju rastlin. Drugi pa si želijo imeti vrt, kjer si lahko sami pridelujejo zelenjavo. Imeti čudovite vrtove in urejene sadovnjake vključuje tudi veliko dela, na primer zalivanje. Da bi se tej nalogi izognili, se lahko odločimo za nakup namakalne škatle indicirano za priključitev vode tako na vrtu kot v sadovnjaku. Avtomatski namakalni sistem za zelenico odločilno pripomore k željenem izgledu okolice vaše hiše. Zelenica je ob uporabi sistema namočena enakomerno, dovolj pogosto in z ravno pravo količino vode. To ob rednem gnojenju in košnji omogoča kar najboljše rastne rezultate, ter karseda lepo in gosto zelenico.

Rain Bird

Zalivalni sistem Rainbird je zasnovan za kar najbolj ekonomično in maximalno optimizirano porabo vode. Na namakalni sistem lahko kot dodatno opremo montiramo tudi dežni senzor, ki preprečuje zalivanje ob zadostni namočenosti tal ali pa wi-fi vmesnik, s katerim imate možnost upravljanja s sistemom od daleč.

Velikost

,

Morda vam bo prav tako všeč…