Izdelki

Ročni krožni trosilec z oporo

30,50

Ročni krožni trosilec z oporo znamke Everris HandyGreen II je lahek in enostaven za uporabo.  Uporablja se lahko za lahko za gnojila, travna semena in pozimi za raztros soli.

Ročni krožni trosilec z oporo znamke Everris HandyGreen II je lahek in enostaven za uporabo.  Uporablja se lahko za lahko za gnojila, travna semena in pozimi za raztros soli. Ročni trosilnik je idealen za manjše in srednje velike trate, ter urbane vrtove. Idealna rešitev za manjše površine. Trosilec raztrosi gnojilo v širokem pasu za bolj enakomerno pokritost. Trosilnik ima ergonomsko zasnovo za manjše bolečine rok.  Odporen je proti rji. 

Od gnojenja do zimskega granuliranja – vse z minimalnim naporom, brez umazanije. Trosilnike lahko uporabljate celo leto za posipanje hranilnih snovi na zelenico, sredstev za zatiranje plevela, soli za zavarovanje poti in dovozov med ledenimi zimskimi meseci.

Gnojila omogočajo, da vrtovi, trate in kmetije uspevajo, vendar jih je treba pravilno porazdeliti. Točno temu so namenjeni trosilniki gnojil in zakaj jih boste želeli dobiti zase. Ta izvrstna orodja vam omogočajo organizirano, enakomerno in učinkovito širjenje živilskih dodatkov. Najboljše od vsega je, da ni treba priti v neposreden stik z gnojili z golimi rokami.  Obstajajo tri različne vrste trosilnikov gnojil, od katerih je vsaka najbolj primerna za določeno uporabo ali velikost dvorišča. Za povrh je še veliko blagovnih znamk, za katere se zdi, da ponujajo enak izdelek … vendar se izdelki zelo razlikujejo po kakovosti. ročni krožni trosilec z oporo

Teža 2 kg

Morda vam bo prav tako všeč…