Izdelki

Swarovski kozarec 40 let

21,96

Celebration kozarci z swarowski kristalčki za posebne priložnosti. Swarovski Celebration kozarci so ročno delo in polirani, zato je potrebo ročno pomivanje kozarcev v topli vodi. Swarovski Celebration kozarci so pakirani v črno darilno škatlo, kozarci imajo prostornino 360 ml. Kozarec je primeren kot lepo darilo pa tudi za ljubitelje.

Ni na zalogi

Swarovski kozarec 40 let je iz kolekcije celebration z swarowski kristalčki za posebne priložnosti. Swarovski Celebration kozarci so ročno delo in polirani, zato je potrebo ročno pomivanje kozarcev v topli vodi. Ne priporoča se pranje kozarcev v pomivalnem stroju. Visokokakovostno izdelan kozarec je profesionalnega videza z brušeno grafiko in dodanimi kristalčki. Swarovski Celebration kozarci so pakirani v črno darilno škatlo, kozarci imajo prostornino 360 ml. Kozarec je primeren kot lepo darilo pa tudi za ljubitelje (http://www.swarovski.com).

Swarovski

Mojstrstvo rezanja kristala opredeljuje podjetje že vse od njenega ustanovitelja Daniela Swarovskega leta 1895. Zaradi svoje večne strasti po inovaciji in dizajnu je postalo podjetje vrhunska svetovna znamka za nakit in dodatke po vsem svetu. Danes družina nadaljuje s tradicijo ustvarjanja izjemnega vsakdanjega sloga za ženske po vsem svetu.

Na sedežu podjetja v kraju Wattens vsak dan nastajajo novi rezi, sence in velikosti, ki premikajo meje kristala. Znanje in veščine podjetja Swarovski se ne osredotočajo le na izboljšanje kristala, ampak raziskujejo tudi načine, kako ustvariti tudi najbolj neverjetne kose. Nizanje, pavé, robovi in kristali v okvirjih so le nekatere od tehnik, ki še povečajo blišč in ustvarijo izjemno eleganco.

Nazdravite s čudovitim setom kristalnih kozarcev za posebne priložnosti. Praznujte v slogu z izjemno elegantnimi kozarci.

Dimenzije 10 × 30 cm

Morda vam bo prav tako všeč…