Izdelki

Aglaonema Silver Bay

32,08

Aglaonema Cutlass je počasi rastoča nezahtevna rastlina, ki uspeva na skoraj vsakem mestu z več ali manj svetlobe, vendar moramo paziti, da je ne izpostavimo direktnemu soncu, saj ji direktno sonce ožge liste. Rada ima temperature od 18 do 24 stopinj, izogibamo se hladnim prepihom. V višino zraste do 80 centimetrov.

Ni na zalogi

Aglaonema Silver Bay je počasi rastoča nezahtevna rastlina, ki uspeva na skoraj vsakem mestu z več ali manj svetlobe, vendar moramo paziti, da je ne izpostavimo direktnemu soncu, saj ji direktno sonce ožge liste. Rada ima temperature od 18 do 24 stopinj, izogibamo se hladnim prepihom. V višino zraste do 80 centimetrov.

Rastlina ima vitke liste v obliki rezila.  Barva listov je srebrno-zelena z temnejšimi deli. Substrat naj bo na osnovi šote z dodatkom perlita, obogaten z gnojili.

Najboljše uspeva če je substrat ves čas vlažen, lahko pa tudi preživi dlje časa brez zalivanja. Paziti moramo, da ne zalivamo preveč, saj lahko to spodbudi gnitje korenin. Vlažnost zemlje vedno preverimo nekje 2 cm globoko. Aglaonema Silver Bay potrebuje manj zračne vlage, kot ostale rastline, a bo vseeno hvaležna rednega pršenja.

Aglaonema Silver Bay je bujna rastlina, ki je popoln dodatek k vsaki pisarni ali sobi.

Premer lonca: 19 cm

Višina rastline z loncem: 60 cm

OPOMBA

Fotografije prikazujejo primer rastline, sadike, drevesa,.. in ne dejanske rastline, ki jo naročite. Vsaka rastlina je unikatna, zato so lahko med prikazano sliko in naročeno rastlino možne manjše variacije (velikost, število cvetov, vej,..).

Rastline so v plastičnih sadilnih lončkih. Okrasni lonček ni vključen v ceno.

Morda vam bo prav tako všeč…