Izdelki

Gnojilo ORGAHUM za iglavce

10,70

Gnojilo ORGAHUM je visokokakovostno organsko mineralno gnojilo pripravljeno za iglavce iz hidroliziranega kolagena z dodatki naravnega mineralnega fosforja, kalija in magnezija.  Zaradi organskega izvora vsebuje visok delež organskega ogljika (C). Gnojilo nudi vsa potrebna hranila za zdravo in enakomerno rast rastlin. Spodbuja plodnost tal in povečuje organsko maso v tleh.

Zaradi unikatne tehnologije kontrolirane hidrolize* pri pridobivanju gnojila ima le-to dolgotrajni učinek z deležem hitro (5-20 dni), srednje hitro (20-60 dni) in počasi (nad 60 dni) delujočega dušika (N). S tem dosežemo enakomeren učinek gnojila do dveh mesecev in več. Gnojilo učinkuje tudi na sproščanje obstoječih hranil v tleh skozi daljše obdobje.

Gnojilo ORGAHUM je visokokakovostno organsko mineralno gnojilo pripravljeno za iglavce iz hidroliziranega kolagena z dodatki naravnega mineralnega fosforja, kalija in magnezija.  Zaradi organskega izvora vsebuje visok delež organskega ogljika (C). Gnojilo nudi iglavcem vsa potrebna hranila za zdravo in enakomerno rast rastlin. Spodbuja plodnost tal in povečuje organsko maso v tleh.

ORGAHUM ima zaradi unikatne tehnologije kontrolirane hidrolize* pri pridobivanju gnojila le-to dolgotrajni učinek z deležem hitro (5-20 dni), srednje hitro (20-60 dni) in počasi (nad 60 dni) delujočega dušika (N). S tem dosežemo enakomeren učinek gnojila do dveh mesecev in več. Gnojilo učinkuje tudi na sproščanje obstoječih hranil v tleh skozi daljše obdobje.  Gnojilo ORGAHUM za iglavce je proizvedeno v Sloveniji.

Gnojila so razvita in proizvedena za profesionalno uporabo na plantažah in vrtnarijah. Gnojilo je higienizirano in ne vsebuje patogenih klic, škodljivcev ali semen plevelov.

Priporočamo:

Ena odprta pest gnojila je ca. 25-30 g. Za 0,1 kg znese 4 odprte pesti, za 1 kg pa 40 odprtih pesti. Gnojilo po možnosti vdelajte v tla, kjer bo zaščiteno pred izsušitvijo in UV žarki. Z nižjimi odmerki lahko gnojimo na 1 mesec, z višjimi odmerki pa vsake 1,5 do 2 meseca. Gnojenje prilagajajte fazam rasti. Večjim in bujno rastočim rastlinam povečajte odmerke.

Sestava:

11% dušika (N)

6% fosforjev pentoksid (P205)

9% kalijev oksid (K2O)

25% žveplov trioksid

7,5% organski ogljik (C)