Izdelki

Gnojilo za regeneracijo po stresu Growth

53,00

Gnojilo za regeneracijo po stresu Growth je specializirano gnojilo za spodbujanje začetne rasti po mirovanju trav ali stresu.

Gnojilo za regeneracijo po stresu Growth je specializirano gnojilo za spodbujanje začetne rasti po mirovanju trav ali stresu.

Gnojilo za regeneracijo po stresu Growth je specializirano gnojilo za spodbujanje začetne rasti po mirovanju trav ali stresu. Skrbno sestavljeno razmerje med hranili in izbrane oblike sproščanja hranil omogočajo intenzivno začetno rast in hkrati daljše delovanje. Gnojilo uporabljamo za zagotavljanje boljšega in hitrejšega okrevanja ter obnavljanja trav po mirovanju ali daljši izpostavljenosti stresnim dejavnikom.

Z rednim košenjem trate in odstranjevanjem pokošene trave se iz zemlje neprestano odstranjujejo hranilne snovi. Takoj po košnji trata namreč potrebuje obilico dušika, fosfatov, kalija, magnezija, železa in elementov v sledovih. V nasprotnem primeru bo temnozelena barva trate zbledela in trata bo začela rasti počasneje. Posledice tega postopka lahko izravnate z uravnoteženim gnojenjem.  Za ta namen uporabljamo gnojilo, s čemer preprečimo tovrstne težave preden se zgodijo. Če se želite prepričati, da bo vaša trata ves čas zdrava, ji morate redno dodajati hranilne snovi skozi vse leto.

SESTAVA:

Skupni dušik (N) – 19%, od tega nitratni dušik – 2,8%, amonijski dušik – 2%, ureični dušik – 8,9%, urea-formaldehid – 5,3%
Fosfor (P2O5) – 5%
Kalij (K2O) – 10%
Magnezij (MgO) – 2%
Žveplo (SO3) – 6,5%

TRAJANJE: 8-12 tednov

UPORABA: spomladi / jeseni, za spodbujanje začetne rasti po stresu

PRIPOROČENA KOLIČINA GNOJENJA: 20-30 g/m2

GRANULACIJA: 2-2,8 mm (SGN 240)

PAKIRANJE: vreča 10 kg (do 500m2)

 

 

 

 

Morda vam bo prav tako všeč…