Shranjevalec lesa

40,00

Shranjevalec lesa, ki se lahko uporablja tudi kot nosilec lesa. Shranjevalec lesa preprosto napolniš zunaj in enostavno preneseš les v kamin zahvaljujoč sredinskemu ročaju. Prostor, namenjen odprtemu ognju, lahko ustvari čudovit ambient okolice hiše, seveda pa se pri njegovi postavitvi odločamo, ali mu bomo namenili glavno vlogo na vrtu ali ne.

Shranjevalec lesa, ki ima dve funkciji. Lahko ga uporabiš tudi kot nosilec lesa. Shranjevalec lesa preprosto napolniš zunaj in enostavno preneseš les v kamin zahvaljujoč sredinskemu ročaju. Prostor, namenjen odprtemu ognju, lahko ustvari čudovit ambient okolice hiše, seveda pa se pri njegovi postavitvi odločamo, ali mu bomo namenili glavno vlogo na vrtu ali ne.

Če s kuriščem ne želite preveč intenzivno posegati v svojo vrtno krajino, je najbolje, da si omislite premično kurišče. Ustvarite posebno presenečenje za svoj večer z žarom, tako da bodo prijatelji ostali dolgo časa. Kot kurivo je primeren les, ki ustvarja gorečo igro plamenov.

Vrtno kurišče je vsestranski lahko ga uporabiš kot vir toplote. Lahko pa ga uporabiš za pomoč pri pripravi jedi, mobilni žar, za ustvarjanje ambienta in kot prostor za shranjevanje

Navodila za pravilno uporabo

Zunanje kurišče uporabljajte samo na prostem in brez strehe. Kurišče vedno postavite na ravno, trdno in nevnetljivo podlago. Idealne podlage so kamen, pesek ali ploščice. Med košaro in tlemi mora biti dovolj razdalje. Pri tem kurišču razdaljo določajo privarjene noge. Ko material v kurišču zagori, za nadziranje gorenja uporabljajte grebljico.

Teža 2,4 kg
Dimenzije 30 × 23,5 × 59 cm

Morda vam bo prav tako všeč…