Izdelki

Vrtno kurišče oval

143,00

Vrtno kurišče oval je izdelano iz jekla in je zelo stabilno. Če s kuriščem ne želite preveč intenzivno posegati v svojo vrtno krajino, je najbolje, da si omislite premično kurišče. Vrtno kurišče oval iz jekla zagotavlja ogrevalni in prasketajoči ogenj na prostem, ki ustvarja privlačno vzdušje na vsaki vrtni zabavi. Posoda navdušuje s preprostim rokovanjem, modernim dizajnom in visokokakovostno izdelavo. Ustvarite posebno presenečenje za svoj večer z žarom, tako da bodo prijatelji ostali dolgo časa. Kot kurivo je primeren les, ki ustvarja gorečo igro plamenov.

Kategorija: Oznake: , , ,

Vrtno kurišče oval je izdelano iz jekla in je zelo stabilno. Če s kuriščem ne želite preveč intenzivno posegati v svojo vrtno krajino, je najbolje, da si omislite premično kurišče. Vrtno kurišče oval iz jekla zagotavlja ogrevalni in prasketajoči ogenj na prostem, ki ustvarja privlačno vzdušje na vsaki vrtni zabavi. Posoda navdušuje s preprostim rokovanjem, modernim dizajnom in visokokakovostno izdelavo. Ustvarite posebno presenečenje za svoj večer z žarom, tako da bodo prijatelji ostali dolgo časa. Ni lepšega od prijetnega večera ob ognju. V družbi najljubših, seveda. Kot kurivo je primeren les, ki ustvarja gorečo igro plamenov.

Prostor, namenjen odprtemu ognju, lahko ustvari čudovit ambient okolice hiše, seveda pa se pri njegovi postavitvi odločamo, ali mu bomo namenili glavno vlogo na vrtu ali ne.

Vrtno kurišče je vsestranski lahko ga uporabiš kot vir toplote, za pomoč pri pripravi jedi, mobilni žar, za ustvarjanje ambienta in kot prostor za shranjevanje

Navodila za pravilno uporabo
Zunanje kurišče uporabljajte samo na prostem in brez strehe. Kurišče vedno postavite na ravno, trdno in nevnetljivo podlago. Idealne podlage so kamen, pesek ali ploščice. Med košaro in tlemi mora biti dovolj razdalje. Pri tem kurišču razdaljo določajo privarjene noge. Ko material v kurišču zagori, za nadziranje gorenja uporabljajte grebljico.

Morda vam bo prav tako všeč…