Izdelki

Muehlenbeckia complexa “MAORI”

2,74

Mulenbekia je nizka trajnica z majhnimi okroglimi listi in tankimi stebli, ki zrastejo do 3 metrov. Pri rasti ne potrebuje posebnih pogojev in je nezahtevna za gojenje. Cveti od avgusta, cveti so manj opazni saj so majhni ter bele barve.

Ni na zalogi

Muehlenbeckia pri nas znana kot mulenbekia je okrasna rastlina iz roda Polygonaceae. Mulenbekia se šteje za odporno in nezahtevno kulturo, ki ne potrebuje posebnih pogojev pri rasti. Je zimzelena (nekaj listov pozimi odpade) nizka trajnica, stebla so tanka in rastejo v dolžino od 20 centimetrov do 3 metrov. Celotna dolžina stebla je prekrita z majhnimi okroglimi Listi, ki so gladki in temnozelene barve. Kultura cveti od avgusta, cvetovi so manj opazni saj so majhni in bele barve. Dobro uspeva na sončnih in polsenčnih rastiščih, lahko pa jo uporabljamo tudi kot posodovko. Muehlenbeckia je primerna tudi za obrezovanje in oblikovanje.

OPOMBA

Fotografije prikazujejo primer rastline, sadike, drevesa,.. in ne dejanske rastline, ki jo naročite. Vsaka rastlina je unikatna, zato so lahko med prikazano sliko in naročeno rastlino možne manjše variacije (velikost, število cvetov, vej,..).

Teža 0,5 kg
Dimenzije 40 × 50 × 20 cm